-
- Brak w magazynie
- Bestsellery - Najbardziej popularne produkty, Książki, Kuchnia i zdrowie Słowian, Literatura naukowa i popularnonaukowa na temat Słowiańszczyzny
Dzika kuchnia – Łukasz Łuczaj
- Książka to praktyczny przewodnik po ponad dwustu dzikich roślinach jadalnych Polski, takich jak: bez, brzoza, chmiel, czosnek niedźwiedzi, czeremcha, klon, łopian, pokrzywa, podbiał, tatarak i wiele innych. Gdzie szukać? Jak rozpoznać? Które części rośliny są jadalne? W książce znalazło się ponad sto przepisów na różnorodne potrawy, między innymi: krupnik z nasion babki, nalewkę z owoców barszczu, pierogi z liśćmi bukowymi,…
- Dowiedz się więcej
-
-
- Brak w magazynie
- Bestsellery - Najbardziej popularne produkty, Książki, Kuchnia i zdrowie Słowian, Literatura naukowa i popularnonaukowa na temat Słowiańszczyzny, Odtwórstwo historyczne Słowian
Kuchnia Słowian, czyli o poszukiwaniu dawnych smaków – Hanna Lis, Paweł Lis
- Rozsmakuj się w historii dawnych Słowian! Gdy myślimy o tym, co jadali i pijali nasi przodkowie we wczesnym średniowieczu, zazwyczaj przychodzą nam do głowy dwie rzeczy: mięso i piwo. Jednak menu dawnych Słowian było o wiele bardziej urozmaicone!
- Dowiedz się więcej
-
-
- Bestsellery - Najbardziej popularne produkty, Książki, Kuchnia i zdrowie Słowian, Literatura naukowa i popularnonaukowa na temat Słowiańszczyzny, Nowości wydawnicze o tematyce słowiańskiej, Odtwórstwo historyczne Słowian
Kuchnia Słowian, czyli o poszukiwaniu dawnych smaków wyd. 2023 – Hanna Lis, Paweł Lis
- 99,99zł
- Rozsmakuj się w historii dawnych Słowian! Gdy myślimy o tym, co jadali i pijali nasi przodkowie we wczesnym średniowieczu, zazwyczaj przychodzą nam do głowy dwie rzeczy: mięso i piwo. Jednak menu dawnych Słowian było o wiele bardziej urozmaicone!
- Dodaj do koszyka